BEAUTYHIVE strÆBER EFTER "brand love"

Jeg er en passioneret og dybt engageret Freelance Social Media og Influencer Manager, der eksklusivt arbejder med skønheds-, livsstils- og modebrands. Jeg brænder for at udvikle æstetisk content og drive kreative kampagner, der engagerer din kernemålgruppe. Med en freelancer kan du gå udenom de store "bureau gebyrer" og undgå generisk content, der ikke er skræddersyet til dit brand.

 

Jeg har +10 års erfaring med alle digitale marketing discipliner. 

I min karriere har jeg haft fokus på implementering af digitale strategier, der giver målbare resultater. Jeg har blandt andet arbejdet for et social media bureau eget af Egmont, hvor jeg sad med planlægning af indhold og kampagner for internationale FMCG brands. Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen i flere år - både som digital medarbejder for GOSH på deres hovedkontor, hvor jeg udarbejdede retningslinjer for social og content til over 80 markeder - og senest som Digital Manager for Pierre Fabres datterselskab i Danmark, hvor jeg havde ansvaret for alle digitale aktiviteter i Norden.

 

Min erfaring på bureausiden og internt hos forskellige brands har givet mig stor indsigt i udviklingen af unikke kampagner og always-on content, der opbygger et fælleskab omkring dit brand.

 

Du skal derfor se mig som din marketingchefs forlængede arm - eller som en integreret del af dit marketing team. Jeg stræber efter strømlinet kommunikation og en rød tråd gennem alle interne og eksterne aktiviteter.

IMG_0253.jpg